Uusi tukka ja asukuvia

Olimme tänään rippijuhlissa. Kirkkoon ei kutsuttu kuin vain ihan lähiomaiset, mutta olimme neitosen kotona kakkukahveilla. Välillä on kiva laittaitua vähän juhlallisemmin ja pitkästä aikaa otin myös kuvia asustani – ja naamastani.

Tai ei tämä asu nyt niin juhlallinen ole, käytän trikoomekkoa myös töissä. Tässä asussa oli kyllä niin kiva olla. Mekko on väljä ja joustava ja jalassa on maailman kaikkein ihanimmat sukkahousut, SnagThight’ it. En halua käyttää mitään muita sukkiksia, kun näissä ei asiaan tarvitse ollenkaan keskittyä pukemisen jälkeen, pysyvät ylhäällä ja ovat täysin istuvat. Tietysti täytyy osata tilata oikea koko. Täältä: https://snagtights.eu/

En ottanut juhlapaikalle varakenkiä, joten siellä hiippailin sukkasillani. Kuvaa varten laitoin korkkarit ja avokkaat. Toiset näyttää kivalta, toiset ei.

Olen käynyt reilu viikko sitten kampaajalla ottamassa uuden värin ja leikkauksen hiuksiin. Pyysin punaista ja sitä sain, vähän liikaakin. Olin ensin oikein pelästynyt, kun väriä oli päänahassakin ja ihan liikaa. Mutta nyt siihen on tottunut ja näyttää oikeastaan ihan kivalta. Leikkaus on pientä muutosta lukuunottamatta lähes aina sama, lyhyt. Korvat näkyviin, mutta pienet ”pulisongit” jätetään. Niskan haluan rikotuksi ja litteäksi.

Olipa hankala mennä tämän uuden värin kanssa uimahalliin. Siellä tietysti pitää hiukset kastella ja näistähän lähti väriä vaikka kuinka pesin. Olisivat luulleet minun verta valuvan. Onneksi muistin ostaneeni joskus uimalakin ja se päässä sitten uskalsin mennä altaaseen.

Kiva vastaanotto

Aivan ihanan tervetulotoivotuksen saimme juhlapaikalla vastaanottamassa olleelta sukulaistytöltä, kun hän sanoi meitä ”kauniiksi sisaruksiksi”. Tietysti pyysimme häntä sitten ottamaan meistä kuvan, minä ja sisareni olemme kuulemma saman näköiset.

Jos ihmisellä on oravanhampaat niinkuin minulla, kannattaisi edes kuvassa olla näyttämättä niitä noin… pitäis vaikka suun kiinni.

Juhlien jälkeen kävimme mieheni kanssa ”ulkona syömässä”. Piiiiitkästä aikaa se tarkoitti korttelin päässä olevaa Hesburgeria. Ihan kelvollinen ateria ja mieheni välttyi ruoanlaitolta.

Kun aurinko – tai muu valo – osuu hiuksiin, niiden oikea väri tulee paremmin esiin. Todella kylmän punaiset ovat!

Tässä tällainen vähän erilainen postaus monien käsityöaiheiden jälkeen. Mitäs pidät? Haluatko pelkkiä käsitöitä… saa sanoa mielipiteensä ja mielelläni lukisin kommentteja.

Mervi

1 ajatus aiheesta “Uusi tukka ja asukuvia”

  1. Kaunis tuo sininen mekkosi, tuo on juuri sellaista sinistä, mitä itsekin tykkään käyttää. Ja punainen väri hiuksissa näyttää minusta oikein hyvältä – minä ainakin kaipaan tähän aikaan vuodesta vähän väriä elämään. Sopii hyvin sinulle!

    Tulin vasta tutustumaan blogiisi Blogit.fi-sivulta, mutta ainakin minusta on hauskaa lueskella kaikenlaisia päivityksiä. Käsityöjuttuja rakastan, mutta myös muut arki- ja juhlajutut ovat mukavaa luettavaa. Vaihtelua se elämäkin eteen tuo!

Kommentointi on suljettu.

Shopping Cart
Scroll to Top