Nanson yöpaita

Eilisessä postauksessa kerroinkin, että arvostan Nanson tuotteita, mutta kokenut ne usein liian kalliiksi. Yöasuina minulla on ollut Nansoa, ehkä saanut lahjaksi?

Nyt minulla on Nanson yöpaita ja toinenkin, kolmas ja neljäskin!

Aika harvoin – en muista, olenko koskaan nähnyt – somessa esitellään yöasuja. Onko se liian intiimiä? Toisaalta kyllä uima-asuja ja rintaliivejäkin näytetään. Noh, nämä ostamani Nanson yöpaidat ovat niin mekkomaisia, että esittely ei ole yhtään häveliästä. Eikös tämä yöpaita kävisi yhtä hyvin mekosta?

Päätin kuitenkin näyttää nämä ostokset henkarilla. Kaksi yöpaitaa on pitkähihiasta ja kaksi lyhyellä hihalla. Kaksi pitkää ja kaksi lyhyttä paitaa. Tosi kivoja kaikki.

Näissä yöpaidoissa ei tarvitse yhtään ujostella ja voi vaikka koko päivän kulkea yöpaita päällä, eikö vain?

Tilasin nämä ja eilen esittelemäni mekot netistä, Nanson kesäalennusmyynnistä. Mikään näistä ei maksanut kolmeakymppiä enempää, joten edullisia olivat ja jos laatu on totuttua Nansoa, niin kestävät monta vuotta.

4 ajatusta aiheesta “Nanson yöpaita”

 1. Olet kivijalkayrittäjä ja tilaat tuotteita netistä, miksi? Nanso yöpaitoja myy ainakin kaksi liikettä paikkakunnallasi. Yrittäjän etiikka, mikä se on, jos ei edes itse tue omaa paikkakuntaa? Entä ympäristönäkökulma? Mihin tarvitaan 4 yöpaitaa? Puuvillan kasvatus vaatii runsaasti vettä.

  1. Hienoa, että huomioit! Olet varmaan myös noteerannut postaukseni, joissa kerron, että KAIKKI kenkäni olen jo 20 vuotta ostanut paikalliselta yrittäjältä, samoin KAIkki takkini ym. Yöpaitoja olen ostanut ehkä 15 vuotta sitten ja luulen, että nämä kestävät myös sen saman ajan.

   Mistä materiaalista sinun ekologisemmat yöasusi on valmistettu?

 2. Puuvillaa huomattavasti ekologisempaa on vaikka pellava tai villa. Ja kaikkein ekologisinta on ostaa vain tarpeeseen. 4 yöpukua on melko paljon, mutta toki pyykkihuollon taajuus vaikuttaa tarpeeseen ja tuo 4 kpl on järkevä määrä.
  Hienoa, että osan tuotteista ostaa paikkakunnan yrittäjiltä, mutta miks ei kaikkea?

  1. Mun puodissani valmistetaan pellavavaatteita ja neulon villavaatteita, mutta kyllä mä nyt yöasuksi haluan puuvillaa, eikä se ole rikollista. Vaatteitten lukumäärä ei kuulu kenellekkään arvioitavaksi. Ei täkäläisistä kaupoista saa läheskään kaikkea, mitä tarvitaan, on pakko ostaa muualta. Ja kyllä kaupunkilaiset tilaavat lankojaan netistä, ja se on mulle ihan ok. Emme me ole toistemme valvojia, tuomareista puhumattakaan. Mieluummin annetaan kehuja ja kiitetään.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top