Nansoja kesäalennuksesta

Ostin keväällä yhden Nanson hellemekon ja tykkäsin siitä tosi paljon. Jopa niin paljon, että halusin toisen samanlaisen. Ja kun sopiva mainos tuli netissä vastaan, hurahdin tilaamaan muitakin nansoja kesäalennuksesta.

Olen aina pitänyt Nansoa laatumerkkinä ja sen verran hinnakkaanakin, etten ole juurikaan raaskinut niihin satsata. Nythän näytti olevan niin, että kotimainen merkki, mutta valmistus tapahtuu muualla ja ehkä sen seurauksena hinnatkin ovat tulleet maltillisemmiksi, vai luulenko vain?

No, nyt alennusmyynnistä sai hellemekkoja ja yöpaitoja 20 – 30 eurolla ja minä tilasin useammankin. Kolme hellemekkoa ja neljä yöpaitaa, sekä kesäisiä että talvisia.

Tämä mustavalkoinen hellemekko on siis aivan sama kuin jo aiemmin ostinkin

Mut sit päätin ostaa saman mekon myös tuommoisena korallin värisenä. Se on aivan väärä väri mulle, mutta luulen, että kesällä ruskettuneena se menettelee. Löysinpä siihen täydellisesti mätsäävät korutkin!

Jos tarkkaan katsot, niin huomaat, että kainalon kohdalla mekossa on ”löysää”. Se on asia, jota vielä vähän seurailen. Jos ei ensimmäisessä pesussa ylimääräinen kangas häviä, ompelen siihen muotolaskokset. Sama on kaikissa kolmessa mekossa. Näistä olisi minulle oikeasti mahtunut koko XL, mutta päätin kuitenkin ottaa XXL, jotta ei näytä makkarankuorelta. Niinpä mekoissa on vähän ylimääräistäkin väljyyttä.

Kolmas mekko on samaa mallia muuten, mutta pidempi kuin nuo kaksi. Väriltään tämä sininen on eniten minua.

Tähän yhdistin lomamatkalla ostamani vaalean punaiset korvikset, kun mekossakin on samaa väriä. Ei nuo korvikset vaan oikein erotu kuvassa….

Semmoiset mekot tämän ja ensi kesän helteisiin. Mervi

3 ajatusta aiheesta “Nansoja kesäalennuksesta”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top