Sininen asu

Sininen on niiiin mun väri. Kävin muutama vuosi sitten pukeutumisneuvoja -koulutuksen, jossa mm. opiskeltiin värianalyysin tekemistä. Itselleni valikoitui (neljästä väriperheestä kevät, kesä, syksy ja talvi) viileä kesä. Välillä koen olevani enemmänkin talvi, mutta joka tapauksessa viileät värit ovat minun. Tämä sininen asu myytiin settinä, housut ja sinivalkoinen jakku, missä on vetoketjukiinnitys.

Onkin mennyt jo tovi, että olen lipsunut sinisestä ja päävärinä vaatekaapissani on ollut sen tilalla musta-valkoinen. Mutta nyt taas. Ah, niin kaunista sinistä löytyi paikallisesta vaatekaupasta. Oli kesän loppuunmyyntien aika ja minä etsin ihan jotain muuta, mutta löysin sinistä!

Kuvasin asut loppukesästä, jolloin paljaat varpaat…

Rakastuin tähän laadukkaan oloiseen settiin, vaikka tuo jakku vähän liian lyhyt minun kroppani makkaroille onkin. Nämä ovat napakkaa trikoota.

Myyjä antoi hyvän vinkin, mikä toi liikkeeseen vielä lisää myyntiä. (Siihenhän me yrittäjät tietysti pyrimmekin…) Hän ehdotti, että valitsisin housuiksi leveälahkeiset, jotka eivät menisi pitkin reisiä. Mutta niiden hakemisessa olikin kyllä työtä. Itse asiassa löysin sellaiset vasta syssymmällä Tokmannilta ja käytin niitä tässä asussa:

Silmiini osui samalla reissulla aivan huippuihana neulepusero. Hivenen lyhyt sekin. Mutta katso, mitkä hihat!

Aijai, miten rakastankaan näitä hihansuita. Pliseerattu valkoinen kangas ja helminapit. Nuo napit on kylläkin kiinni pinssin tavoin ja siis irtoavat helposti, mutta ehkä se on hyvä pesun kannalta?

Sinivalkoinen eri tyyleissä viehättää… Itse virkkaamani huivi ja omin käsin neulomani villapaita.

Lopputulemana kaappiini tuli kolmet siniset housut, joista kaksissa on suht leveät lahkeet, tuo neulepusero ja neulejakku.

Vielä ovat Putiikki Sik-Sakin muovipussissa, mutta aivan varmasti tulevat käyttöön. Minähän olen vastikään, juuri ja juuri jättänyt kesävaatteet pois…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top