Stailausta

Viime postauksen linkitin facebookin ryhmään, missä kysyin mielipidettä asuvalintoihini. Sainkin vinkkejä ja ehdotuksen stailata hame erilaisella puserolla. Niinpä teen tässä nyt. Kävin kuin kävinkin paikallisessa vaatekaupassa, kylläkin ostamassa isälleni prässihousuja, mutta otin myös itselleni kaksi puseroa sovitettavaksi. Tässä nopeasti otetut kuvat, ilman, että koruja tai jakkua olisi sovitellut.

Kengät vaihtoon

Sandaaleistani sain muutaman kommentin, että juhliin sopisi paremmin avokkaat. Toden totta, olen jostain lukenutkin, että juhlapukeutumiseen ei kuulu varpaista avoimet kengät. Niinpä tungin jalkani hivenen liian tiukkoihin vaaleisiin avokkaisiin, jotka on kyllä juhlavasti kimaltavat.

Joku ehdotti, että ottaisin kukkakankaisen tunikan ja yhdistäisin sen vaalean sinisen hameen kanssa. Vaikka tuon helman saisi suoraankin, niin taitaa olla huono yhdistelmä. Tunika on mielestäni liian pitkä – varsinkin pitkän hameen kanssa.

Noh, sitten laitoin helman hameen sisään. Parempi.

Tässä seuraavaksi yhditän hameen pari kesää sitten ostamaani saman väriseen puseroon. Tämä yhdistelmä kaipaa kyllä jakkua, vai mitä?

Aika pliisu.

Mutta sitten nämä kaksi puseroa, jotka otin sovitettavaksi.

Yläkuvassa puserot on hameen päällä, alakuvassa sulloin puseron helman hameen alle, toisessa vähän enemmän ”pussilla”.

Täytyy todeta, etten ole vuosiin voinut pitää tuolla lailla puseroa hameen alla. Mutta nyt taas.

Mitä enemmän valinnanvaraa, sen hankalampi valita.

Mikä näistä kolmesta olisi paras?

Entä kummat kengät? Vertailun vuoksi vielä aiemmin näyttämäni kuva.

Hametta en ala lyhentämään, kun olen vastikään kaksi pliseerattua hametta lyhentänyt polvimittaiseksi. Tämä säilyköön ”turvahameena” jonka helmoihin on helppo hautautua.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top