Mikä avuksi, kun neule kutittaa kaulaa?

Olen itse herkkä vaatteitten kutiamiselle – ja kyllä, monelle muullekkin asialle. Olen neulonut monta villapaitaa, mutta niiden käyttö on jäänyt vähäiselle, koska… en kestä mitään kutittavaa kaulalla.

Yksi ratkaisu olisi huivi, mutta en ole huivi-ihminen, en osaa niitä sitoa nätisti. Toinen ja todella tyylikäs ratkaisu on irtokaulus. Tästä on jo paljon aikaa, kun tilasin ”Kiinasta” kaksi irtokaulusta. Mutta en osannut tehdä tilausta oikein, joten sainkin niitä tuplat, eli neljä. Nyt kaappeja siivotessa tulivat nuo ylimääräiset taas esille ja päätinpä esitellä teille. Kaikki eivät varmasti ole nähneet aikaisempia postauksiani aiheesta.

Tyylin muutos irtokauluksella
Vielä ainakin yksi pörröneule

Jos sinulla on sama ongelma, minulla on siis sinulle ratkaisu. Ne kaksi ylimääräistä irtokaulusta ovat aivan käyttämättömät, toinen vielä avaamattomana pussissaan. Lisäsin kaulukset verkkokauppaan, ole hyvä!

Irtokaulus, pitsinen
Irtokaulus

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top