Kesäiset neuleet

Luulen, että olen jo esitellyt kaikki nämä neulomani kesäiset neuleet täälläkin, mutta päätin kuitenkin tehdä vielä koosteen niistä. Oli hämärä päivä ja sikäli huono valokuvaukselle, mutta löysin ihan uuden kuvauslokaation yläkerran porrastasanteelta.

Ensimmäisenä valkoinen puuvilla-pitsi-neule, joka on aloitettu ylhäältä virkkaamalla ja sitten jatkettu neulomalla. Lanka on Alize Cotton Cold, joka on puoliksi puuvillaa ja puolet akryyliä. Tosi raikas kokonaisuus tämän itse ompelemani hameen kanssa.

Kaunis malli on tämäkin hihaton toppi, jota olenkin nyt tehnyt jo useamman, mutta tämä on niistä ainut minun kokoiseni. Taisin värin valitakin hiukan ehkä itseäni ajatellen. Toppi käy kesällä sellaisenaan ja talvella jonkun jakun kanssa, vaikka tämän ihan samanvärisen hupparin alla. Lankana Papyrus, joka sisältää 78 % puuvillaa ja 22 % silkkiä.

Tämä vihreä ei ole minun värin, eikä nuo culottes-housut varsinkaan, mutta… ehkä ruskettuneelle iholle kuitenkin sopii? Lanka on mukavaa neulottavaa, Katian Stretch cotton.

Tämänkin puseron käyttöaikaa voi laajentaa pukemalla päälle jakun. Tässä on Mandarin Petit -langasta virkkaamani jakku.

Nämä puserot on lähes one size, sillä ovat joustavia ja mahtuvat minunkin ylleni, vaikka ohjeista valitsinkin pienimmän koon. Kaikki ovat nähtävillä puodissa ja myynnissä.

Pellavasydämen Mervi

2 ajatusta aiheesta “Kesäiset neuleet”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top