Blogin ongelmat ehkä ratkaistu?

Blogiani on pariin otteeseen uudistettu, ensimmäinen kerta oli täysi floppi, toisella kerralla pellavasydan.fi -sivustosta tuli tämä, mikä teille nyt näkyy. Sivustolla lisättiin myös verkkokauppa. Mutta näkyvän taustalla pyörii näkymätön maailma, webhotelli ym. Koska tänne blogiin on tullut PALJON lukijoita, on tila loppunut kesken. Ensin loppui se tila, mikä tarvitaan teksteille ja viime viikonloppuna loppui tila lukijoille. Teille se näkyi niin, ettei sivustolle ollut lainkaan mahdollista päästä. Eikä sen puoleen, en minäkään päässyt ollenkaan. Uskotte, että minua harmitti, koska olin juuri postannut kaksi mielenkiintoa herättänyttä ideaa, virkatun hittipipon ja helpon kaulurin ohjeen.

Tällä viikolla olen nyt vaihtanut webhotellia ja toivon, että tilaongelmat ovat takanapäin.

Vielä jäi mysteeriksi, miksi lukijat eivät pääse kommentoimaan postauksia. Asiantuntijan ja sivuston luoneen yrittäjän mukaan ei pitäisi olla ongelmia, mutta muutamat lukijat ovat lähettäneet sähköpostia, ettei kommentointi onnistu. Harmi! Niin kovasti toivoisin niitä kommentteja saavani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top