Viivain ohjeen seuraamiseen

Onko sinunkin hankala seurata kirjoneuleohjeita, kaavioita ja piirroksia? Minulle se on hankalaa; joskus teksti on liian pientä, joskus on huono valo, toisinaan silmät harittaa ja milloin mitäkin haittaa. Olen aiemminkin yrittänyt keksiä erilaisia apukeinoja ja tässä postauksessa niitä esittelin:

Kirjoneulomisen avuksi osa I

Itselläni on vakiopaikka neuletöihin. Istun olohuoneessa muhkeassa nojatuolissa, jonka käsinojalla yritän saada ohjelehden pysymään. Ei pysy, mutta saanpa ilmaista jumppaa, kun kurkottelen sitä lattialta… Ja lehti menee kiinni ja se oikea sivu on taas hukassa – onko tuttua?

Hermostuin taas kerran tähän show’hun ja otin lehden sivusta kopion, suurensin sen ja hain (taas kerran uuden) viivainpaketin. Kuinkahan monta lienenkään jo aukaissut, mutta johonkin ne vaan aina häviää!

Katsoppa siis, miten kätevä:

Pakkauksessa on kaksi muovista, taipuisaa viivainta, jonka taaimmaisessa osassa on magneetit (nuo valkoiset). Ohje laitetaan viivaimen väliin. Voit seurata joko viivaimen yläreunaa tai alareunaa tai tuota keskellä olevaa rakosta. Itse koen helpoimmaksi seurata alareunaa, sillä silloin näen myös edellisen rivin. Ja siis tämä viivain käy tietysti myös KIRJOITETUILLE OHJEILLE, ei tarvitse olla piirros tai kaavio.

Viivain pysyy napakasti paikallaan ja sitä on helppo siirtää. Kokoja on kaksi, toinen käy A4 paperin pystysuuntaiselle ohjeelle ja toinen on lyhyempi. Jotkut laajat ohjeethan ovat niin isoja ja poikittain kirjan sivulla, että tuo pidempi on tarpeen.

Aivan varmasti sinäkin tarvitset tällaisen ja myös haluat sen! Nyt lisäsin pakkauksen verkkokauppaani. Täällä:

Ohjeviivain

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top