Toinenkin toppi

Jos minä opin jonkun mallin, teen sillä useamman työn. Niinpä syntyi toinenkin toppi kesäksi. Täällä se ensimmäinen. Tällä kertaa langaksi valikoitui Papyrus, joka sisältää 78 % puuvillaa ja 22 % silkkiä. Se on pehmeä ja eläväpintainen lanka. Neuloin työn 3,25 mm pyöröpuikoilla. Kainaloihin asti neuloin pyörönä, loppu tasona ohjeen mukaan.

Ohje on Novitan lehdessä kevät 2015, mutta myös netissä, täällä.

Puikko on 3.25mm.

Tästä tulikin oikein suosittu malli! Laitoin mainoksen paikallislehden etusivulle ja se onkin tuonut useamman innostuneen neulojan. Villasukkien ja villapaitojen jälkeen tekee mieli neuloa jotain kesäistä. Tämä on sopivan helppo ja nopeatekoinen.

Koitamme keksiä joka kuukaudelle oman käsityöidean ja tämä toppi on meidän toukokuun KUUKAUDEN KÄSITYÖ

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top