Kirjoneulomisen avuksi osa I

Nyt seuraa sarja erilaisia neulonnan apukeinoja.

Tässä postauksessa esittelen apuvälineitä, joilla voit helpottaa neuleohjeitten seuraamista. Toki ideat sopivat myös virkkaamiseen, kirjontaan ja muihinkin käsitöihin. Minulla vaan suurinta tuskaa tuottaa nimenomaan kirjoneule ja yritän kaikin keinoin selättää ”vastenmielisyyden” joka siihen liittyy…

Ostin kirpputorilta nuottitelineen, oikein vankkarakenteisen. Näin tässä heti mahdollisuuden muuhun kuin nuottien seuraamiseen. Väriltään teline jopa sopii sisustukseen! Leipomisen ajaksi sen voi siirtää keittiöön pitelemään keittokirjaa sotkeentumasta jauhoihin…

LISÄYS: KIITOS sinulle facebookin lukijani! Tämä nuottitelinepä ei kaipaakaan mitään erillistä magneettilevyä, koska TÄHÄÄN TARTTUVAT nuo mustat jutut suoraan! Vau….

 Mutta varsinainen apuväline on Prymin magneettilevy

Levy on ohut, joten sen voi laittaa kirjan sivujen väliin. Mukana tulee kiinnitarttuvia liuskoja, jotka voit asetella ohjeen seurattavaan kohtaan.

Lisävarusteena on saatavilla tuki, jolla levyn saa pystyasentoon.

Ja toinen lisävaruste on suurentava magneettiviivain.

Itselleni tällainen apuväline on tarpeellinen, sillä olen huono seuraamaan ohjetta. Yleensä katselen televisiota samalla kun neulon ja putoan helposti kärryiltä – millä rivillä olinkaan menossa. 
Vanhemmiten olen monessakin asiassa todennut, että 
elämästä kannattaa tehdä mahdollisimman helppoa
 niitä vaikeuttavia asiota elämä tuo tullessaan automaattisesti!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top