Arvonta

Nyt on vihdoin saatu Pellavasydämen verkkosivut siirrettyä uuteen ”kotiin” ja toivon sydämestäni, että kaikki toimii hyvin! Kiitos teille kymmenilletuhansille (oikeasti!) lukijoille, jotka olette vierailleet blogissani viime kuukausien aikana. Osittain juurikin suuret lukijamäärät ovat aiheuttaneet ajoittain ongelmia tilan riittävyydessä. Nyt pitäisi olla tilaa tarpeeksi…

Haluan palkita teidät – hyvät lukijat, uudet ja vanhat – kivalla postauksella. Järjestän arvonnan, jonka palkintona on kiva ompelusetti. Aiemminkin olen tämän saman palkinnon arponut ja silloin se sai erittäin hyvän vastaanoton ja suosiollisen osallistujamäärän. Kyseessä on Prymin setti, jonka kuitenkin olen aivan itse kustantanut. Sen arvo on yli 50 euroa.

Setissä on monta osaa, kiva pakkaus aloittelijalle. Rasiassa on hyvä säilyttää perustarvikkeet. Kaksikerroksisessa rasiassa on hyvät kiinnikkeet.

Settiin kuuluu:

  • sakset
  • magneettinen rasia neuloille ja nuppineulat
  • pikkuruinen neulatyyny
  • silmäneuloja
  • klipsuja
  • merkkauskynä
  • viivoitin
  • ratkoja

Osallistut setin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että annatko tarvikkeet jollekin ystävälle vai pidätkö sen itse. Kumpikin ihan yhtä luvallista! Arvonta suoritetaan Ystävänpäivänä 14.2. klo 20. Voittaja ilmoitetaan blogipostauksessa heti arvonnan jälkeen.

Pellavasydämen Mervi

35 ajatusta aiheesta “Arvonta”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top