Hei, pitkästä aikaa!

Onkohan kukaan kaivannut minua? Minä olen kovasti kaivannut blogiani.

Pellavasydän sykkii toki koko ajan. Olen ollut aktiivinen some-maailmassa, mutta blogi on jäänyt kokonaan syrjään. Instagramin ja facebookin olen kyllä pitänyt ajan tasalla. Joko muuten olet siellä seuraajana. https://www.instagram.com/pellavasydan/ .Syy taukoon on se, etten ole osannut… Niin kauan kun blogini oli Blogspot-alustalla, osasin sitä käyttää ja päivitin ahkerasti omia ja puodin kuulumisia. Sitten innostuin uudistamaan ja ”ammattimies” siirsi blogin uudelle alustalle ja sen käyttö mullistui niin, etten enää osannutkaan edes päivityksiä kirjoittaa, kuvista puhumattakaan. Siinä meni sitten intokin, kun jälki ei ollut haluamaani.

Sitten perustin verkkokaupan, ensin osana kaupungin yrittäjien yhteiseen, mutta se osoittautui yhtälailla flopiksi. Hyvää harjoitusta sain ja lankojen myynti pääsi alkuun juuri silloin, kun niiden kysyntä oli kovaa. Kyllästyin kokemiini hankaluuksiin ja päätin haluta ihan oman verkkokaupan. Tässä yhteydessä uudistettiin koko homma ja nyt pellavasydan.fi sisältää sekä blogin että verkkokaupan samassa osoitteessa. Vielä homma ei ole aivan tapissaan, koulutus on kesken ja tämän ensimmäisen artikkelin rustaaminen on aika kuumottavaa, kun en tiedä, saanko tätä julkaistua.

Tässä vaiheessa elokuuta on kesälomat pidetty. Puoti kävi puoliteholla touko- ja kesäkuun ja heinäkuussa oli kokonaan suljettuna. Päätin näin radikaalista lomasta, koska jo kevät oli hiljaista. Eikä elokuukaan mitenkään vilkasta ole ollut, mutta se sopii minulle nyt. Kerron kesälomakuulumisia toiste.

Henkilökohtainen elämäni on oikein mallillaan, olen ryhtynyt kuntoilemaan ja olo on melkein kohtalainen. Hah! Siitäkin tuonnempana. Kunhan tässä pääsen vauhtiin ja saan siirrettyä tuhannet kuvat kännykästä koneelle ja tänne blogiin. Arkielämääni voit seurata täällä: https://www.instagram.com/mervi.lamminen/

Ja, voi kuinka toivoisinkaan, että jos tänne pitkästä aikaa eksyit, niin laittaisit pienen kommentin, jotta tiedän, etten täällä yksinäni puhele. Kiitos!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top