Mikä kuva parempi? Ja punaiset sukat

Olen huono valokuvaaja. En malta opiskella enkä harjoitella, kunhan napsin kuvia. Enkä hallitse edes kameroitteni (yhteensä 5 kpl) säätöjä. Aina on ”mukakiire”. Ja vallan hyvin tiedän, että myyntitarkoituksessa kuvien pitäisi olla timangit. Nyt olen tehnyt edes vähän auttaakseni asiaa.

Normaalitilassaan mun kotona ja mun puodissa on kaikki paikat täynnä tavaraa, joten mistään ei löydy yksiväristä ja rauhallista taustaa kuvaamiselle. Ja nyt kun yhteydenpito erinäisissä porukoissa tapahtuu videoinnin välityksellä, harmittaa, kun taustalla näkyy – liian paljon.

Aikoinaan virittelin toimistoni kattoon verhotangon, kun kuvittelin sillä saavani yksityisyyttä ja peittäväni työpöytäni sotkut asiakkaiden silmiltä. No, se ei sitten toiminut kuitenkaan. Mutta nyt taas viriteltiin verho – eri tarkoitukseen vaan.

Hienosti toimii. Tähän tulee ikkunasta suoraan valo, mutta pitää vaan katsoa, miten se tulee. Tässä kaksi kuvaa, joista  näkee hyvin valon merkityksen.

Miksi tämä nyt? No siksi, että olen perustamassa verkkokauppaa ja pitäisi alkaa kuvata tuotteita. Nyt tässä on jo aika kiva ottaa kuvia ilman häiritsevää taustaa. Ja mikä parasta, mun ei tartte nousta tuoliltani!

Mikä näistä seuraavista kuvista on sinun mielestäsi paras? 
– 1. Uuden taustan edessä otettu muovijalkojen kanssa
– 2. Omissa jaloissani
– 3. ilman ”täytettä”

1. muovijaloissa verhon edessä

2. omissa jaloissa
3. ilman mitään jalkoja

Nämä ovatkin valmiiksi raidoitetuista langoista melkeimpa itselleni mieluisimmat. Lanka on Regian 4-säikeinen, eli fingering-paksuinen, 100 g = 420 m. Puikot minulla oli 2,5.

Lankaa jäi vielä kunnon nyttyrä ja yritän etsiä tähän sopivaa yksiväristä kaveriksi, 
neulon jotkut räsymattosukat ehkä?

Verkkokauppaan tulee siis myyntiin 40 kokoiset sukat. Ja lankakin.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top