Kuka huomasi?

Aika ajoin mieleeni on pompahtanut idea blogista, joka käsittelisi käsityöläisten verotusasioita. Syystä että kaikkien aikojen suosituimmaksi postaukseksi on noussut kirjoitukseni ”Pitääkö käsitöistä maksaa veroa?”. Aikaa tästä on kulunut jo kolme vuotta, mutta vieläkin saan tämän tästä sähköpostiini kysymyksiä aiheesta.

Eilen illalla testasin ideaa keskustellen mieheni kanssa. Kun sain puoltavan lausunnon ja lupauksen avustaa tehtävässä, nousin istuimeltani ja tein sen. Tämä tapahtui kympin uutisten jälkeen. Kahdelta menin nukkumaan. Verotusblogi oli syntynyt ja sen ensimmäinen aloitustekti julkaistu.

Jotkut teistä olette jo oikealla olevista linkeistä ko. blogin bonganneet, koskapa täältä on jokunen lukija sinne eksynyt. Kyseessä on siis tämä verotusblogi.

Tarkoitus on keskittyä pelkästään verotusasioihin. Lisätavoitteena pitäytyä käsityöläisten – yrittäjien, mutta myös harrastajien – ongelmissa. Tai ne mitään ongelmia tarvitse olla, mieluummin selvittää asioita, ennen kuin niistä ehtii tulla ongelmia.

Ajatuksena on avata verotuksen perusasioita yksinkertaisesti ja kansantajuisesti. Mahdollisuuksien mukaan vastaan myös kysymyksiin. Perusperiaate on se, etten kirjoita mitään, mitä en varmasti tiedä tai saa tarkistettua. Itseäni raivostuttaa kaikkinainen muka-tieto, mitä esim. facebookin käsityöryhmissä auliisti jaetaan.

Sinne siis!

Nyt on Pellavasydän-blogilla 200 lukijaa. Eipäs… tämä oli tilanne eilen illalla, mutta nyt luettelo näyttääkin jo 201 lukijaa. Se 200. bloggerin kautta rekisteröitynyt lukija oli Harlessi. Kuka sitten oletkin, laitapa tarkempaa tietoa osoitteineen sähköpostiini, niin saat lupaamani yllätyksen. mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

Ja tunikarintamalla on palattu arkeen. Turvallinen harmaa on aina varma valinta, vai mitä?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top