Työkalut seinälle – hiiiiop!

Olen päättänyt tehdä elämästäni helppoa! Tiedäthän, jotkut asiat tehdään, niinkuin on aina tehty, vaikka se ei olisi järkevää. Yritän ajatella toisin. Kyseenalaistaa vanhat tottumukseni. Koska liikkumiseni on mitä on, koitan saada kaikki tarvitsemani tavarat käden ulottuville. Tavoite olisi myös saada jokaiselle työvälineelle oma, VAKITUINEN paikkansa.

Tässä projektissa minua saattaa ehkä auttaa uusi ostokseni. Lidlistä. Maksoin vain 19.90 euroa. Työkaluseinäke. Tai oikeastaan niitä on kaksi. Ne voi laittaa päällekkäin, rinnakkain tai ihan erikseen. Minä (ei vaan minun avustajani) laitoin osat eri seinille.

Seinään kiinnitetään mukana seuranneilla ruuveilla tuollainen levyke. Siihen napsautetaan kiinni erilaisia lokerikkoja ja pidikkeitä erittäin helposti. Lokerikkojen vaihtaminen käy käden käänteessä ja kuitenkin ne pysyvät hyvin paikallaan. Kaikki osat on muovia.

Nämä kuvat on otettu heti seinään kiinnittämisen yhteydessä, joten varsinainen käyttöönotto on vielä tekemättä ja käytettävyys testaamatta. Voin kuitenkin jo kuvitella, että on hyvä systeemi.

Tottakai sakset, mittanauha ja nuppineulat ovat edelleenkin hukassa, ellei joku niitä laita AINA SAMAAN PAIKKAAN.

Kuten huomaat, leikkuupöytäni on lähes tyhjä. Odottaa siinä uutta projektia. Suorastaan kutsuvasti.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top