Miellyttääkö maanläheiset värit?

Aika moni langanostaja etsii maanläheisiä värejä. Se on varmaan jotenkin turvallinen valinta. Tässäpä on juuri sellaiset sukat, joskin tuo raidoitus taas karsii tykkääjiä. Toisaalta minä, joka rakastan kirkkaita, selkeitä värejä, pidän näitä sukkia vähän… noh… tunkkaisen värisinä. Mitäs sinä pidät?

Olen viimeisimmät sukkani – ehkä 5 paria – neulonut tällä ”mallilla”. Kapea resori (inhoan resorin neulomista), pitkähkö varsi suoraa oikeaa, nilkka ilman resoria, ristiinvahvistettu kantapää ja kärjen kavennus joka puikon lopussa. Onkohan sen nimi sädekavennus?

Nämä sukat ovat, kuten kuvasta huomaat – täydellisen istuvat omaan jalkaani. Eivät lörpötä, eivätkä pyöri jalassa. Mutta jos taas on pullukampi jalka, nämä jäävät auttamattomasti liian kireiksi.

Nämä on neulottu Regian 4-säikeisestä langasta 2,5 numeron puikoilla. Puikolla on 14 silmukkaa.

Taaskin joudun huomauttamaan, että kuviosta tulee epämääräinen, en tiedä, tulisiko jollain silmukkaluvulla jokin tunnistettava kuvio? Ehkei ole tarkoituskaan. Vyötteen kuvasta voisi päätellä, että ennemminkin olisi tarkoitus olla irrallisia täpliä…

Nämäkään sukat eivät jää omia jalkojani lämmittämään, vaikka niin sopivat ovatkin. Myyntiin menevät. Ehkä jo uuteen verkkokauppaani? Maanantaina lisäilen ensimmäiset tuotteet… jännää!
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top