Mannaryyni sukat

Vaikka alku vähän takkusikin, nyt olen lähes ihastunut näihin ohuisiin sukkalankoihin. Riittääpä työtä, kun ei tule heti valmiiksi! Myönnän, että vaatii totuttelemasta…
Tällä kertaa valitsin Katian Jaipur -puuvillasekoitelangan. Tässä on villaa ja puuvillaa. Jos joku toinen sukka tuntuu karhealta, toisen suloisen pehmeältä, niin tämä tuntuu mannaryyneiltä. Ai miten niin….? Jotenkin vaan sen pinta on kuin pientä kikkaretta. Mutta siis aivan ihanat jalassa, hengittävät ja samalla lämpimät.
Nytpä olen vähän enemmän ajatellut kuvaamista! Tein tällaisen asetelmankin. Oli pakko, kun huomasin, että sukat mätsää pöytäliinan kanssa värit yhteen….
Tämän kevään ajan olen neulonut kaikki sukat tällä samalla mallilla. Ne ovat omaan jalkaani huippuhyvin istuvat. Ja lanka siis Katian Jaipur, 41 % puuvillaa, 39 %  villaa, 13 % polyamidia ja 7 % polyesteriä. Fingering-paksuista, eli 100 g = 420 metriä, puikot 2,5 – 3.

Tätä lankaakin löytyy vielä muutama kerä kolmessa värissä, mutta olisi myös sukat myytävänä. Koko 40 ja hinta 35 euroa. Näille ohuesta langasta neulotuilla sukille on hinta pakko laittaa vähän isommaksi, sillä työ on arviolta kaksinkertainen.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top