Etusivun mainos

Lehtimainonta on kallista. Muutaman kerran vuodessa kuitenkin satsaan pari sataa euroa kerrallaan paikallislehden mainokseen. Tällä kertaa ihan etusivulle.

Etsiskelin sopivaa tuotetta kuvattavaksi, mutta kun työkaverini Arja saapui töihin tavallista koreampana, taivuttelin hänet suostumaan kuvaan. Hän kun ei ole ollut halukas esiintymään somessakaan – ei täällä blogissa eikä facebookissa. (Huomaa pieni jouluhattu. Mistähän minullekin löytyisi sellainen?)

Tosi pikaisella tilauksella sain paikallisen valokuvaamoyrittäjän, Mika Renholmin tulemaan kuvaaman meidät. Koska myymälässä sisällä ei löydy selkeää taustaa kuvalle, päätimme ottaa sen ulkona. Näin komea pari me olemme:

Arja ompeli meille jouluiset työessut. Meillä on myytävänä tuota kangasta ja siitä tehtyjä essuja: sekä kuvan kaltaisia puoliessuja että myös ”suutarin essu” -mallista.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top