Kiiltävät lattiat

Pellavasydämen lattioille ei tehty mitään talokaupan yhteydessä. En tiedä, miltä ajalta nämä pinnat ovat, mutta hyvinsäilyneet ja siistit ovat. Kuitenkin 1,5 vuodessa alkaa näkyä kulkureitit ja oli siis aika pintahuollolle.

Lattiat niissä huoneissa, joissa asiakkaat kulkevat, laitettiin tänään kuntoon. Maanantaina ei kauppa ole auki, joten ainoastaan silloin homman pystyy hoitamaan. Kesällä ei ole enää sitäkään mahdollisuutta, joten nyt oli korkea aika. Varasin avustajan klo 10.30 – 15.00. Vartin verran meni yli ajan.

Ensin roskat pois, sitten lattian pesu normaalisti. Kuivalle lattialle levitettiin vaha, annettiin kuivua ohjeen mukaisesti 30 minuuttia ja sitten toinen levitys. Ohjeessa kehotettiin vahaus tekemään 1-3 kertaan. Hieno kiilto tuli kahdella kerroksella.

Kuvat ennen ja jälkeen:

Toiseksi kerraksi jäi vielä jokseenkin paljon hommaa: konttorin, työhuoneen ja keittiön lattian vahaus sekä osa eteisestä. Vahaa taitaa kulua koko pönikkä, jonka hinta on 85 euroa. Ettei ihan halpaakaan lystiä.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top