Fashion-huivi

Pohdiskelin tämän Pellavasydämessä uuden langan käyttökohdetta ja päädyin sitten huiviin. Täysin mielikuvituksetonta. Näin minulle käy usein, kun ei ole varsinaisesti tarvitta – muuta kuin saada lanka esille. En malta odottaa, että sopiva ohje tulee esille….

Vaikka tiedän kokemuksesta, silti toivoin, ettei tämä huivi menisi rullalle, mutta ei auttanut toive. Vaikka tein reunoihin ainaoikeata ja vielä sinne tänne keskellekin, silti tuloksena on rullahuivi. Tähän meni kaksi kerää á 50 g ja vähän ehkä turhan lyhyt siitä tuli – en vaan malttanut enää kolmatta kerää ”uhrata”. Näköjään vyötteessäkin on huiville ohjeena 150 gr.

Ja lankana tässä siis Fashion Arizona. 
Se on nauhalankaa. 
Neuloin puikoilla nro 6. 
Kyllä tästä hauska puserokin tulisi ja kesäpipo.

Vaikka tässä langassa ei ole kierrettä, niin tarkkana saa olla, ettei puikko tartu noihin ohuisiin ”säikeisiin”. En tiedä, oliko hyvä vai huono, että käytössäni oli KnipPicksin pyöröpuikot, joissa on hyvin terävät päät.

Tässä kerällä näyttäisi siltä, kuin langassa olisi leveämpää raitaa, mutta ainakaan huivissa se ei tule esille. Neule on tasaisen kirjavaa.

Ja minkäs langan ottaisi seuraavaksi testiin?
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top