Järjestystä hyllyihin

Monta päivää hävetti sekasotkuiset hyllyt. Niiden järjestäminen on seisomatyötä, joten saan kovin vähän kerrallaan valmista aikaiseksi. Tänään avustaja tuli kolmeksi tunniksi ja nyt on lankahyllyt ihan toisen näköiset! Suorastaan hurmiollista katsella kauniita lankanyttyröitä, jotka nököttävät järjestyksessä ja sulassa sovussa.

Alustimme jo ensi viikon lauantaista PopUp-tapahtumaa. Uudessakaupungissa on jo useampana pääsiäisenä järjestetty yrittäjien yhteinen tapahtuma, johon saa kuka vaan osallistua. Paitsi kivijalkamyymälät, myös yksityiset henkilöt voivat päiväksi pistää pystyyn myyntipisteen vaikka kadunkulmaan. Saa myydä käsitöitä, syötävää, elämyksiä tai mitä ikinä keksiikään.

Pellavasydän on mukana tapahtumassa. Paikallislehdessä on yhteinen mainos ja torilla jaetaan karttaa, johon osallistuvat liikkeet on merkattu omalla numerollaan. Tämä on erittäin hyvä keino markkinoida meitä ”vähän syrjässä” olevia putiikkeja.

Olen suunnitellut tapahtumaan teemalla:

Tule testaamaan erilaisia puikkoja ja koukkuja.
Poistolankoja eurolla ja kahdella sekä
kevään ihania uutuuksia!
Keräsimme jo viisi muovilaatikollista poistolankoja, jotka myydään eurolla / kerä. Tänään oli niiiiin kovin tuulinen päivä, että laatikot oli pakko jättää tuulikaappiin, mutta pyrimme viemään (pyh, minä mitään vie, avustaja vie) laatikot ulos pöydälle.
 

Huomaa viimeisestä kuvasta, miten monella tapaa voi euron hinnan merkitä. 
Kylläpä tuli hyvä mieli hyvästä järjestyksestä. 
Työ ei suinkaan tullut valmiiksi, mutta yleisnäkymä siistiytyi huomattavasti.

Ensi viikolla tiistaina aloittaa ”työnsä” uusi harjoittelija. Mynämäen Käsi- ja taideteollisesta oppilaitoksesta tulee ensimmäisen vuoden opiskelija tekemään näyttötutkintoa myyntityöstä. Hänen varsinainen opiskelualansa on tekstiilityön artesaani. Koska myyntityötä ei riitä koko päiväksi, tulee hän tekemään myös tuotteiden valmistusta, ehkä myös kudontaa kangaspuissa.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top