Käytännöllinen hengetön

Kankaankudonnassa – siis kangaspuissa – tarvitaan pujottelun apuvälineeksi hengetöntä. Sama idea kuin langanpujottamisessa neulansilmään. Tuollainen pieni höyhenenkevyt väline taitaa jokaiselta ompelijalta löytyäkin. Paitsi minulta, joka tarvitsisin sitä joka päivä. Ennen niin tarkka näkö kun on iän myötä heikentynyt huomattavasti.

Kuvahaun tulos haulle langanpujotin

Jostain käsittämättömästä syystä ongelmana on tuon metallilangan katkeaminen. Kummallista se on siitä syystä, että voimaa tuossa toimenpiteessä ei tarvitse käyttää.

Sama juttu tässä isommassa hengettömässä.

 Pyysin luottopuuseppääni tekemään hengettömän, johon voi vaihtaa tuon metallilenkin. Hieno siitä tulikin, kaunis ja käytännöllinen. Astetta vielä paremmaksi tuotetta vielä hiotaan: pyysin poraamaan varteen reiän, jolloin työvälineen saa riippumaan ja näin se ehkä paremmin löytyisi tarvittaessa.

Aion laittaa nämä myyntiin pakkauksena, jossa on jo valmiiksi mukana varalenkit.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top