Taulusommitelmat ja pyyntö

Uuden kodin seinät alkavat täyttyä tauluista. Olemme suunnitelleet erilaisia sommitelmia – toisella seinällä taulujen yläreunat on tasassa, toisaalla taas alareunat, kolmannessa on keskitetty taulut symmetrisesti…

Ensimmäinen osa taulusommittelusta on sisustusblogissani täällä.

Nyt minulla on teille pyyntö:
Kun minä näin kutsun teidät tutustumaan meidän kotiimme, olisi kiva tietää, ketä sisälle astuu.
Haastan kaikki teidät – tutut ihmiset – kertomaan nimenne.

Muutamat ovat sanoneet, että on liian vaikeaa kommentoida. Olen sitä kovasti ihmetellyt ja kävinpä siis itse kokeilemassa, miten se käy. Ja toden totta, se on aika hankalaa. En ole valinnut sellaista ”todista, ettet ole robotti” -hässäkkää, mutta poiskaan en sitä saa.

Auttaisiko tämä ohje:

– postauksen perässä kerrotaan, kuinka monta kommenttia siihen on jo lisätty. Klikkaa sitä ja sitten
 ”lisää kommentti”

– Kommentin kirjoitettuasi sen laatikon alla on eri vaihtoehtoja, millaisena haluat esittäytyä. Voit kirjoittaa kommenttisi anonyyminä, joten valitse alimmainen ”nimetön”. Kirjoita kuitenkin kommenttilaatikkoon kuka sinä olet, koska muutenhan en sitä voi arvata!

– Sitten tulee se typerä robottijutska. Laita rasti ruutuun ”en ole robotti”. Tässä on se vaikea osuus. Minulle valikoitui sellainen, että piti klikata ne kuvat, jossa on kadunnimi (en muuten saanut onnistumaan ensimmäisellä kerralla) Ole sinnikäs ja valitse niin kauan, että osuu oikeaan.

– Viimeksi pitää vielä klikata ”vahvista” ja ”julkaise”.

Toivon sydämmestäni, että viitsisit tämän tehdä. Olisi niin kiva nähdä, ketä meillä käy!

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top