Poikkeuspäivä

Jo kolmisen viikkoa olen pitänyt tiukkaa dieettiä. En kerro millaista, sillä se on kaikkien sääntöjen vastainen ja ehdottomasti epäterveellinen. Mutta minulle sopiva. Olen voinut paremmin ja saanut muutaman kilon pudotettua.

Sunnuntaina pidin poikkeuspäivän. Söin. Ja voin huonosti. Kävimme pikaisesti kaupassa ja minä ostin hetken mielijohteesta suklaalevyn. En ole laihdutusleikkauksen jälkeen juurikaan syönyt suklaata, se maistuu pahalta ja aiheuttaa närästystä. Eikä se nytkään mitään herkkua ollut.

Samalla ostin myös joululehden. Siinä on virkatun joulukuusen ohje – ja monta muutakin käsityöideaa…

Keittiönkin seinä on täyttynyt taulukollaasista. Mutta siitä tuonnempana. Tällainen hiiri somistaa nyt keittiönpöytää ja yrittää saada sen pysymään järjestyksessä. Katselen hiirtä ja koitan inspiroitua. Haluaisin ommella oman hiiren. Tämä on ostettu marketista.

 Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top