Ei pidä unohtaa…

Liiaksi ei saisi työhön uppoutua, niin että omat asiat unohtuu. Yksin yrittäjälle tämä on vielä tärkeämpää muistaa. Palkansaaja sentään vaihtaa välillä ”maisemaa”. Kuten olen monesti maininnut, minä pidän tästä järjestelystä, että työpaikka on kotona, mutta ymmärrän, että siitäkin voisi tulla ongelma.

Viimeiset kuukaudet ovat menneet täysin työ edellä. Mutta nyt olen pari päivää keskittynyt omaan kotiin. Koska voin jo vähän kävellä ilman toista keppiä, kykenen jotain tekemäänkin. Kuitenkin yhtenä iltana pidin miestäni avustajana ja komentelin siekailematta…. Pienessä ajassa saimme loput muuttotavarat paikoilleen.

Aloitimme myös sisustamisen loppusuoran, taulut ovat lähes paikoillaan.

Käypä kurkkaamassa yhden ongelman ratkaisua toisessa blogissani: http://pellavasydamenuusineuvolakoti.blogspot.fi/2015/11/sisustuskipina-syttynyt.html

 
Vaikka lauantai olikin pyhäpäivä, minut oli kutsuttu Rairantaan (asuntovaunualue) esittelemään Pellavasydämen toimintaa. Otin Pirkon mukaani. Valitsin kaksi aihealuetta: kranssit ja pipot. Näytimme useamman kranssin tekemisen ja esittelimme uusia pipolankoja. Taas kerran huomasin, miten paljon nautin tuollaisesta ”opetusluonteisesta” esiintymisestä. No en nyt niinkään siitä esiintymisestä, mutta toisten ilahduttamisesta ja innostamisesta.

Nyt olen suunnittelemassa putiikkiin sukkakurssia, joka kyllä piti pitää jo vuosi sitten. Tarttis vaan saada tilaa kokoontumiselle. Olenkin katsellut eteistä sillä silmällä, että jos sen saisi tyhjättyä myytävästä tavarasta ja palautettua alkuperäiseen asuunsa. Muistatteko, kun siellä oli kaksi muhkeaa nojatuolia?

Hommaa riittää ja tiedän, että tässä vielä pinna kiristyy, kun joulu lähestyy. Mutta. Näyttäisi hiukan siltä, että olen saamassa apuvoimia. Perjantaina kävi eräs henkilö kysymässä mahdollisuutta tulla töihin (työkokeilu). Kyseessä on ammatti-ihminen, joka osaa kaiken käsityön. Vau!

Päällimmäisessä kuvassa on itse neulomiani sukkia putiikin langoista: Regia, Step6, Pallas.
Alimmaisessa kuvassa olevat sukat olen ostanut mummolta, jolla niitä on laatikkokaupalla. Nämä on neulottu Nalle-langasta.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top