Silmänalusnaamio ja nolo juttu

Silmänalusnaamio, silmänaluslaput, eye pads, kangasnaamio, sheet mask… monta nimitystä ja varmasti erilaisia vaikutuksia. Olen aina tiennyt, että silmien ympärille suositellaan aivan omia hoitotuotteita, sillä iho siellä on ohutta ja herkkää. Joskus ostankin silmänympärysvoidetta pikkiriikkisessä purkissa, mutta enimmäkseen olen käyttänyt samoja tuotteita koko kasvoille, myös silmien ympäri.

Jostain syystä viime aikoina olen huomannut silmienalusten olevan hivenen turvoksissa ja ihon alkavan roikkua. Tietysti havahduin, että ”mitä pitäisi tehdä?” Ja tässä tutkailussa tuli vastaan nämä silmien alle laitettavat laput. Uusi ja outo asia, sillä en ole käyttänyt kasvonaamioitakaan kuin ehkä kaksi kertaa. Muka vaivalloista…

Netistä löytyi tietysti vaihtoehtoja vaikka kuinka paljon, mutta päätin käydä ensin paikallisessa liikkeessä ja meillähän ei ole muita kosmetiikan myyjiä kuin Tokmanni. Ja tietysti olisi kosmetologit, mutta liian hankalaa käydä jokaisessa. Noh, Tokmannilla ei ollut ensimmäistäkään, vain silmänympärysvoidetta saatavilla. Ostin taas kerran Lorealia.

Korealainen kosmetiikka

Hyvin, hyvin harvoin käymme missään kauempana ostoksilla. Mutta nyt Turun kädentaitomessujen yhteydessä poikkesimme Raision Myllyssä. Ohi kävellessäni huomasin korealaisen kosmetiikan kaupan Yeppo&Soonsoo ja poikkesin sisään. Olen aiemmin muutamaa ”käärmetuotetta” kokeillut, kun tyttäreni tilasi niitä Koreasta. Nythän tuotteita saa monesta paikasta Suomestakin. Esim. Verkkokauppa täällä. En heti löytänyt tuotetta, kun en silloin tiennyt niille nimeä. Myyjältä kysyin – näyttäen kasvonaamioita – että tällaisia, mutta silmien ympärille. Myyjä vei minut ko. hyllyn luo ja esitteli tuotteen, jota itse käyttää ja on todennut hyväksi. Tämän. Vähän ihmettelin purkkia, kun ei ollutkaan sellainen ”folio”. Kysyin myyjältä, montako tässä purkissa on ja hän kertoi, että 60. Ihmettelin taas kovasti, mutta niin luotin hänen kehumiseensa…

Kotona avasin purkin ja ihmettelin vielä enemmän. ”Eihän tässä mitään lappuja ole, pelkkää geeliä!” Pöh. Muutaman päivän sitä harmittelin ja sitten kirjoitin palautteen. Sain vastauksen, mutta palautteeni olikin mennyt Myllyn yleiseen Chattiin ja minulta kysyttiin tarkemmin, mistä LIIKKEESTÄ on kysymys.

Olin väärässä

Sitten kävi niin, että kerroin tämän harmistukseni tuttavalle, joka heti älysi, mistä on kysymyt, koska käyttää samaa tuotetta. Kotona tarkistin asian, ja kyllä: onhan siellä ne laput! Ensimmäisen kerran avattuani purkin laput eivät erottuneet, mutta nyt kyllä aivan selvästi! Voi nolous. Vastasin sitten tuohon palautekyselyyn anteeksipyydellen, että turhaan valitin.

Tänään sitten päätin kokeilla tuotetta. Jännittävää! Kannessa on lusikka, jolla noita ohuen ohuita lappuja otetaan geelin joukosta.

Koska en koskaan lue käyttöohjeita…. tässä purkissa niitä ei kyllä ollutkaan, suomeksi ainakaan …. niin tietysti laitoin laput väärinpäin!

Varoitus, kamalia naamakuvia!

Tehoaineet varmaan on molemmin puolin lappua, kun ne kerran lilluvat nesteessä, mutta tuo leveämpi kohta lapusta pitäisi laittaa sivuille. Eikä olis kannattanut laittaa ihan kiinni silmään, tuntui vähän ikävältä..

Kyllä on naama kamala, sekä ennen että jälkeen hoidon. Viisi minuuttia annetaan lappujen olla ja toivotaan, että pidemmällä aikavälillä alkaa tuloksia tulla. Jos aamulla on oikein turvoksissa silmät, voi purkin kuulemma laittaa jääkaappiin ja ottaa käyttöön viileät laput.

Iloa ja aurinkoa päivääsi

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top