Ammattimaista

Kiitos niille muutamalle rohkealle, jotka uskalsivat sanoa mielipiteensä viime postaukseen.
Tänään olen soittanut ammattikuvaajalle, joka tulee jo huomenna putiikkiin. Sama firma tekee esitteeni valmiiksi asti, jos niin tahdon.

Seuraavaksi varmaankin tarvitaan ammattistailaajaa. Enpä ole muuten koskaan kuullut, että omalla paikkakunnalla sellaista olisi. Tämä oma stailaustyylini ei taida kehuja kerätä? Tässä nyt kyllä aimo annos itseironiaa ja vitsiä.

Menin ostolakosta huolimatta tilaamaan facebookin Isosisko-kirpparilta hameen ja boleron. Kesken työpäivän piti niitä päästä sovittamaan. Kaikki sopii keskenään, kun väriskaala on sama. Mutta ehkä ei kuitenkaan kannata näin runsasta kerrospukeutumista ajatella…

 Ensin luulin tätä boleroa liian lyhyeksi, mutta sehän on kuin mittojen mukaan minulle tehty! Ja on itse asiassa käsin virkattu. Lanka on jotain painavaa lurexia. Tästäpä saan mallin itse tehtyyn villatakkiin tai puseroon tai boleroon. Ehkä teen tänä kesänä, ehkä seuraavana tai joskus…. Malli on erittäin yksinkertainen: pylväsryhmiä ja ketjusilmukoita. Hihan pyöriössä täytyy vähän mallia katsoa, sillä tässä on oikein istutettu hiha – ja istuukin ”kuin pörö suojalumessa”. Kannattava ostos siis.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top