Lehtijuttu minusta

Olenhan kertonut, että tapanani on ilmoittautua, kunhan joku kysyy ”olisko joku halukas…” Minähän olen. Niinpä, kun toimittaja kyseli facebookissa haastateltavaa kauneusjuttuun, minä nostin käteni. Juttu tehtiin teamsin välityksellä ja erikseen kävi valokuvaaja meillä kotona. Nyt juttu on mukana uusimmassa et-lehdessä. Ja kannessakin lukee:  

”Mervi, 61, satsaa kauneuteen – tässä iässä laitan rahaa itseeni hyvällä omallatunnolla”

Meni muutama päivä totutellessa omaan kuvaan koko lehden sivun kokoisena.

Jutun ideana oli ”kaksi näkökulmaa” eli toinen haastateltava ei satsaa kauneuden hoitoon. Hän kertoo, että tultuaan uskoon jätti meikkauksen pois. Sama teema pätee minuunkin, mutta toisinpäin. Uskovaisessa kodissa ei meikkausta sallittu ja olenkin vasta aikuisiällä saanut tarpeeksi rohkeutta ”rikkoa rajoja”.

Tuo toinen kuva saattaa olla lukijoille tuttu, sillä otin itse kuvia samalla lokaatiolla. Täällä. https://pellavasydanjamervi.blogspot.com/2021/07/meikkauksesta-olen-kirjoittanut.html

Ja  tuotteet on siis aseteltu hyllyyn vain kuvausta varten. Ympäri huushollia etsittiin jokikinen puteli, jotta niitä olisi PALJON. 

Hassua, että meikkauksesta on tullut niinkin iso osa elämääni. Kerran viikossa käyn koulussa ja kun viikonloppureissulla poikkesimme Porin Puuvillassa, niin arvatkaa, mitä liikkeitä yritin bongata – no, kemppareita tietysti. Mieheni ehti kierrellä koko kauppakeskuksen ja ilmoitti, ettei siellä ole….

Mervi

Jos haluat seurata oppimispolkuani kauneudenhoidossa, ota seurantaan instagramissa

https://www.instagram.com/mervilamminenmakeup/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top