Kivaa ja ei-niin-kivaa

 

Tänään pääsin taas pitkästä aikaa mieluisan harrastukseni pariin. Nimittäin kesäteatterin harjoituksiin. Ei, en ole ruvennut näyttelemään, vaan olen jo monta vuotta tehnyt puvustuksia Lentävä Lokki -nimiselle teatteriryhmälle. Vuoden 2019 syksyllä aloitimme harjoittelemaan ”Eläinten vallankumous” nimistä näytelmää, mutta viime kesän näytännöt peruuntuivat sattuneesta syystä. Tein puvustuksen silloin lähes valmiiksi. 

Nyt ryhmä on harjoitellut jo tovin, mutta kokoontumisrajoitteiden vuoksi en ole ollut mukana. Tänään oli kaivettu puvustus esille ja pääsin muistelemaan, mikä vielä on kesken. Oi, että tykkään!

kuva: https://www.facebook.com/lentavalokki/

Koska harkat pidettiin ladossa, tiesin siellä vielä olevan kylmää, hrrrr… talvitakkini on jo viety pois, joten mietin, mitä tarpeeksi lämmintä keksin pukea ylleni. Päätin ottaa käyttöön yhden kutomistani islantilaisneuleista. Kun siihen vielä lisäsin tikkivuorillisen nahkatakin, oli oloni tarpeeksi lämmin!

 

Koska näytelmää ei saa kuvata tekijänoikeudellisista syistä, ei tästä illasta ole muuta todistusaineistoa.

Täältä löydät tietoa kesän esityksistä:  https://www.facebook.com/lentavalokki/

Eikä ole kuvaa siitäkään,  kuinka kipeä on käteni,  jonka loukkasin kaatuessani. Röntgenkuvat osoitti, ettei luita ole rikki, mutta jotain siellä on vaurioitunut,  kun kipu vaan yltyy,  vaikka viikko on jo kulunut. Edes vahvoilla särkylääkkeillä en saa oloani kivuttomaksi. Iltaa kohden tilanne pahenee, kun en tietenkään malta olla tekemättä mitään. Olen saanut valmiiksi taas yhden uuden kaarrokeneuleen. Tämä on lasten kokoa n. 10-vuotiaalle. Tässä kuvassa vielä viittä vaille valmis. Olen sen jo kastellut ja nyt neule on kuivumassa pyyhkeen päällä.

Ja seuraavaa on jo aloitettu. Nyt nautin erilaisten väriyhdistelmien suunnittelusta. Tämä on tehty harmaista Lettlopi-langoista, seuraavasta tulee ruskea.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top