Toiveaiheet

Kiitos teille, jotka näitte vaivaa vastaamalla kyselyyni, joka koski blogin aiheita.
Tällaiselta näytti lopputulos:

Käsityöt
  43 (70%)
Henkilökohtaista elämää
  22 (36%)
laihduttamisesta
  6 (9%)
yrittäjyys sivutoimena
  36 (59%)
plus koon vaatteet
  12 (19%)
jotain muuta
  6 (9%)

Ääniä tähän mennessä: 61

Prosenteissa ylittyy 100%, koska vaihtoehtoja saattoi valita useitakin. Mutta suunta on kyllä aivan selvä: eniten toivotaan käsitöihin liittyviä juttuja ja seuraavaksi eniten yrittäjyyttä sivuavia.

Minä tässä virkkaan ehkä vuonna 1965

Varmaan ymmärrätte, mitä tarkoitan, kun kirjoitan, että yrittäjänä ei ole aivan ongelmatonta esitellä käsitöitään. Harva yrittäjä haluaa liikesalaisuuksiaan paljastaa tai vaatimattomammin sanoen antaa ohjeita myymiinsä tuotteisiin. Ja jos olen käsityöyrittäjä, tuskin muuta sitten teenkään. Eli niitä omia käsitöitä harvemmin on esittää.

No, nythän tähän tulee muutos minun kohdallani. Lopetan kivijalkamyymälän ja aikaa jää siis muille töille. Kuvittelen, että teen itselleni vaatteita, sisustusjuttuja, lahjoja, joulukortteja… Mutta tietysti myös tuotteita myyntiin, sillä sitä verkkokauppaa edelleen havittelen.

Tässä taas vuosi on 2012

Blogin tulevaisuuden suuntaviivoja en ole vielä miettinyt. Muutoksia tulee väistämättä, kun kaupanpitoon liittyvät asiat jäävät pois, mutta mitä sitten tilalle? Sehän on selvää, että lisäämällä tai vaihtamalla aihealueita voisi saada uusia lukijoita. Mutta minusta tuntuu, että tämä blogi on jo nyt varsinaista sillisalaattia vailla selvää focusta. Siitäkin huolimatta, että pidän kahta, kolmea muutakin blogia.

Katsotaan nyt, mitä tästä tulee.
Mervi

Shopping Cart
Scroll to Top