Puikot järjestykseen

Olen yrittänyt monenlaista systeemiä säilöä puikkoja, mutta mikään tähän astisista ei ole toiminut. Ymmärrän, ettei toimikaan, jos ei käytön jälkeen palauta takaisin paikoilleen… Tämä idea ei ole omani, vaan bongasin sen jostain facebookin käsityöryhmästä.

Tokmannin hammasharjakotelot!

Vähän jännitin, että mahtuvatko, että onko nämä nyt ne oikeat? Otin kuitenkin koko hyllyn tyhjäksi! Nyt minulle jäikin vielä tyhjiä vastaisuuden varalle.

Tärkeää on tietysti merkitä, mitä kokoa missäkin kotelossa on. Permanent tussi on tähän oikea. Ihan värisuoraa en näistä saanut, mutta suunnilleen. Punaisissa on pienet, sinisissä noin kolmoset ja keltaisissa paksut.

Seuraavaksi piti miettiä, miten nämä kotelot säilytän helposti saatavilla. Otin pois myynnistä tällaisen ompelukorin, jonka alaosaan puikkokotelot mahtuvat hyvin. Kaunis ja sisustukseen mainiosti sopiva.

Seuraava vaihe on opetella täsmälliseksi. Että laittaa puikot AINA TAKAISIN. Ja vielä pitäisi keksiä pyöröpuikoille hyvä systeemi – onko ehdotuksia?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top