Miten kengät vaikuttaa asuun?

Olenkin kertonut, että vaikka mulla on paljon vaatteita, niin kenkiä en omista muutamaa käyttöparia enempää. Tässä on mun talviset sisäkengät.
Tuli ajatus katsoa, miten asu muuttuu/tai muuttuuko? erilaisilla kengillä. Paikallinen kenkäkauppias Outi Kenkäkauppa Alinasta on luvannut kyllä lainata mulle kenkiä kuvauksia varten, mutta mennään nyt näillä mun omilla…
Ostin vitosella kauniit mustat kangaspäällysteiset korkkarit. Myyjä vähän taisi katsoa hitaasti kun kerroin, ettei näillä tarvitse kävelemään päästä,  kunhan kuvassa seison!

Korkkarit vasemmalla, sitten matalat pyhäkengät parin sentin korolla, mustat kiiltävät kiilapohjaiset ja valkoiset rusettipopot. Kaikkein eniten kuitenkin käytän työkenkiä. Muuten asu pysyy samana, sukkahousut olisi saanut olla ohuemmat 

Nyt minä haluaisin kuulla JUURI SUN mielipiteen: onko kengällä näiden kuvien perusteella mitään vaikutusta? Mikä sun mielestä on paras asu?
Itse kaipaisin niin korkkareita. Tiedän, etten enää ikinä pysty niitä käyttämään.  Mutta olisi se vaan niin naisellista. 
Käytä sinä korkokenkiä minunkin puolestani, jooko?
 
Pellavasydämen Mervi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top