Taas….hylly makrameesolmuilla

Koska minulla oli muusta projektista jäänyt liimapuulevyn paloja kaksi, piti tehdä vielä toinenkin hylly. Pyysin miestäni maalaamaan levyn mustaksi ja poraamaan sen nurkkiin reiät. Arvioin, että neljälle Pauliina-punoskuteelle sopiva reikä olisi halkaisijaltaan 1 cm ja se kyllä osui ihan nappiin.

Olin nähnyt jossain kuvan ”joulutorttu” kuviosta ja tein siitä oman versioni. 

Noiden ripustusnarujen pituus tuotti hiukan aprikointia. Juuri kun kuvittelet laudan olevan tasapainossa, kokonaisuus vinksahtaa, koska työ joustaa eri kohdista eri tavalla. Ja painotus muuttuu myös sen jälkeen kun laitat hyllyn seinää vasten. Joten vinkiksi: älä kiristä solmuja levyn alla ennen kuin olet varmistanut, että hylly on joka suunnasta suorassa.

Semmoinen  tällä kertaa. Sopisi värinsä puuolesta omaankin huusholliin. Menee kuitenkin – ainakin aluksi – putiikkiin inspiroimaan muitakin. Ja voi sen ostaakkin.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top