Keksin kivan idean!

Tiedättehän sen tunteen, kun on jostain innostunut, niin sitäpä näkee kaikkialla. Niinkun nyt tääkin, kun oon hurahtanut makramesolmeiluun, niin näen joka paikassa mahdollisuuuksia… Olimme Kustavin iltatorilla ja siellä yksi myyjä myi äitinsä jäämistöstä monenlaista käsityötarviketta. Oli myös laatikollinen sukkuloita. Osa oli kiinteällä ”pesällä”, mutta sitten oli näitä avonaisia, joista oli jo metallitikut poistettu.

Niin ihanan kulahtaneita! Toisissa on jopa luiset päät. Ensimmäisenä valitsin tällaisen mustan, josta väri oli sopivasti kulunut.

Kaikista langan väreistä valitsin tähän mustan. Olisi voinut olla joku muukin. Ainakin tämä oli erittäin hankala kuvattava. Langaksi valitsin puuvillaisen Natura XL, jota meillä oli jäänyt hyllyyn muutama kerä. Kovin on pehmoista, mutta näin pieneen työhön menettelee. Sitten vaan lähdin tekemään, kuvio syntyi sitä mukaa työn edetessä.

Vähän kuitenkin väriä joukkoon, pujottelin joukkoon pienen punaisen puupallon.

Kuviot kehittelin tähän IHAN ITSE. Voi mikä onnistumisen riemu! Minä, jonka ei pitänyt ollenkaan osata solmuja… Kiinnityksen kanssa meinasi ensin olla ongelmia, kunnes keksin pujottaa langan noihin pienen pieniin koloihin, mitkä sukkulassa on.

Mulla on vielä ainakin 5 erilaista sukkulaa näitä töitä varten. Joten tilauksia otetaan vastaan! Toki voin myydä pelkän sukkulankin, tähän on kiva tehdä pieni ja nopea työ. Ja voi kokeilla uusia solmuja, kun näkee nopeasti lopputuloksen.

Eikös olekin kiva, onhan?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top