Suomisukkaa pukkaa…

Itse olen aina tykännyt sinisestä ja sinivalkoisesta. Jostain kumman syystä nämä sinivalkoiset Regian sukkalangat ovat kuitenkin ”kelvanneet” harvakseltaan. Mistähän se voisi johtua? Ei varmaan pelkästään siitä, että ovat ohuet, 4-säikeiset. Kyllä ohuilla langoilla on omat tykkääjänsä. En tiedä.

Minäpä en malttanut jättää yksiin, vaan neuloin monta paria. Erilaisia raitaversioita ja hiukan eri värisävyjäkin.

Taas tämä sama ongelma näissä valmiiksi kuvioiduissa sukissa, kun silmukkamäärät ei täsmää. Minulla on 14 silmukkaa puikolla ja raitoihin tulee tuollaisia tyhjiä kohtia…

Valepalmikkoa ja ristiinvahvistettua kantapäätä – siinä mun ainoat variaatiot. Muuten tykkään vaan kutoa ja kutoa… Mieluiten pelkkää suoraa ja oikeata.

 

Näitä raitalankoja löytyy kaikkiaan 6 erilaista:

Lanka on siis Regian fingering-paksuinen, eli ohut – 100 gr = 420 m. Puikkosuositus on 2-3 ja minä olen neulonut 2,5 kokoisilla.

Jos sinäkin haluaisit kesäksi ohuet merelliset/isänmaalliset/sinivalkoiset sukat, niin tarjoan sinulle lankaa edullisesti. Blogin lukijat saavat siis kerän 6 euron hinnalla. Postikulut valitettavasti menee paketin mukaan, kun kerää ei mitenkään saa litistettyä alle 3 cm:n kirjeeseen. Hinta postitukselle on 5,90 joten kannattaa tilata usempi kerä.

Mitä väriä laitetaan ja kuinka monta?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top