Kaikki on huiskin haiskin – uuden valmistelua

Olen luova ihminen ja ympäristöni on sen näköinen. Järjestys pysyy ehkä hetken siivouksen jälkeen, mutta kohta on taas kaikki huiskin haiskin. Mikähän siinä on?

Nyt pienessä toimistotilassani on täyteen lastattuja laatikoita ja koreja. Ovat lähdössä muualle myyntiin.
Taivassalossa avataan Katiska. 

Se sijaitsee lopetetussa Trappulan koulussa. Sen liikuntasali on sisustettu myyntitilaksi. Lisäksi koululle tulee kahvila ja ulkotiloissa myydään puutarhatuotteita; kasveja ja marjoja, vihanneksia jne. Näin olen kuullut ja lukenut.

Katiska viritetään toukokuun lopulla ja täydellä teholla se aloittaa kesäkuun alusta, ollen joka päivä auki. Kouluhan sijaitsee Turun ja Uudenkaupungin tien risteyksessä Taivassalon keskustassa. Näin ollen siitä ajaa hirveän paljon mökkiläisiä, jotka Turun suunnasta tulevat Kustaviin mökeilleen. Uskon vahvasti, että potentiaalisia asiakkaita on runsaasti. Kunhan heidät saadaan pysähtymään.

Pellavasydämellä on Katiskassa alustavasti varattu kaksi hyllyä ja vaaterekki. Olemme jo useamman päivän valinneet sopivia tuotteita sinne myyntiin. Aika kova työ oli hintojen koodaamisessa, meillä kun kassatoiminnot pelaa käsikäyttöisesti.

Jos kuitenkaan ei tulekaan viime kesän veroinen hellekesä, mukaan pakkasimme myös villasukkia. Niiden esittelyyn tarvitaan jalkoja ja irtopäitäkin on pipoja varten.

Mökkimaisemissa on varmasti kysyntää saunatuotteille.

Ja merellisissä maisemissa kun ollaan, on tuotteetkin tietysti sen mukaiset: Saaristolais-villapaita, meriaiheisia tyynyjä ja sininen kahteen kertaan kudottu keinutuolin matto. Niin kaunista!

Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan – tai ihan varta vasten lähtemään – Taivassaloon. Katiskaan mahtuu paljon erilaista myytävää. Niin meillä kuin muillakin. Vielä ei paikalla ollut kuin muutaman myyjän tuotteet – aivan ihania sisustusjuttuja! Laittelen kuvia, kunhan ensi viikolla saamme tavarat siellä paikoilleen. Avajaiset on helatorstaina 30.5. Toivottavasti Katiskaan ui paljon kaloja! Me haluamme tarjota uniikkeja käsinvalmistettuja ”lähituotteita”. Tarpeellisia ja innostavia.

Toki mukaan lähtee lankoja ja koukkujakin…

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top