Vauvaneuletta

Asiakkaalla oli kiva pipo. Kysyin tietysti, että onko itse tehnyt – juuu – no, mistäs ohje? Tämän takia ostin kirjan ”Klompelompe”. Luulen, että näitä kirjoja on kaksi ja tämä oli tietysti väärä. Mutta ei se mitään, löysin muita kivoja malleja. Ensimmäiseksi kokeilin vauvan pipoa. Ohjetta en seurannut tarkkaan. Syy: pitsineule oli hiukan vaativaa noin telkkaria katsellessa. Kyllästyin ja neuloin loppuosan pelkkä suoraa.

 

  Langaksi valitsin tietysti Katian Merino Babyn ja siitä hehkuvan orassin värin.

Ihan setti tulikin, tupsupipo ja pienet, somat tumput!

Vaikka lanka ohutta onkin, sitä on tosi kiva neuloa. Ja mikä parasta, se EI KUTITA! Usein ajattelen, että langan nimi on harhaanjohtava ”baby”, kun siitä voi tehdä paljon muutakin. Aikuisten piponakin tosi kiva juuri kutittamattomuutensa takia. Toki langasta löytyy ”isosisko” Merino Sport, jonka koostumus on sama, mutta se on paksumpaa.

Nyt samainen kirja ”Klompelompe” on minulla taas selattavana, välissään Tekstiiliteollisuuden Helmi-lanka, josta aion neuloa toisenlaisen vauvan pipon. Meillä alkaa ensi viikon torstaina – naistenpäivänä – oikein vauva-aika, kun lehteenkin tulee vauvalankamainos.

Pellavasydämen Mervi

Muistathan arvonnan, joka on meneillään! 
Arvonta päättyy samaisena naistenpäivänä, mutta vielä ehdit. 
Katso täältä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top