Aurinkoa ja arvontaa – Alvar Carto karttajuliste

Kylläpä oli ihana aamu. Aurinko paistoi ja Aarikan hopeinen riipus makkarin ikkunassa pyöritti valonsäteitä ympäri seiniä. Aurinkoisella ikkunalla myös posliinikukka on pitkästä aikaa innostunut tekemään uutta kasvua. Ihanaa – kevät tulee!

Sisustaminen ei ole viime aikoina tullut mieleenkään, kun ei ole pystynyt… Olohuoneen osalta se jäi kesken – meidän piti hankkia uusi harmaa sohvakalusto. Se on hiukan haasteellinen hankinta, sillä minulle pitää olla riittävä istumakorkea eikä saa olla upottava. Toisaalta siinä pitäisi olla mukava ottaa päivänokoset.

Meidän huusholli on melkein kokonaan musta-harmaa-valkoinen, mutta olohuoneen taulut ”pilaa” kokonaisuuden. Samaa ruskean/kullan väristä on myös olohuoneen kattokruunu, mikä myös on suunnitelmissa vaihtaa.

Joku aika sitten sain ehdotuksen blogiyhteistyöstä. Minua lähetyttiin tällaisesta verkkokaupasta: https://alvarcarto.com/

Saisin tilata itselleni karttajulisteen. Sen lisäksi saisin vielä toisenkin arvottavaksi lukijoitten kesken.

Olen katsellut eri sisustusjutuissa näitä julisteita eri suurkaupungeista. Harvoin – jos koskaan – olen nähnyt kuvaa omasta (pikku)kaupungista. Minä halusin EHDOTTOMASTI kuvan Uudestakaupungista. (Aivan sivulauseena ja asiaan kuulumattomasti kerron, että tyttäreni on juuri nyt Lontoossa – reissussa ihan yksin. Hän saattaisi haluta Lontoon kartan?)

Hetken mietin, että laitanko julisteen päälle pelkän lasin eli vaihtokehyksen, mutta päädyin mustaan puukehykseen, onneksi. Pidän tästä kombosta kovin. Koska kaikkialla muualla on noita aivan erityylisiä tauluja, sijoitimme tämän telkkarin yläpuolelle samaan nurkkaukseen kolmen mustan himmelin kanssa. Himmeleiden vuoksi valokuvan saaminen oli hankalaa, kun päätin selvitä ihan itse hommasta.

Tykkään tästä nurkkauksesta. Tästä lähtee nyt liikkeelle sisustuksen uusiminen. Ikkunan suuntaan katsoessa näkymä onkin jo mustavalkoinen aina keinutuolia ja sen tyynyä myöten.

Sen sijaan nämä taulut! Osan tauluista voin heivata pois ilman tunnontuskia, mutta joihinkin sisältyy muistoja ja tunnetta.

Nyt siis – pitkästä aikaa – polkaistaan käyntiin arvonta. Sinäkin voit saada tällaisen kaupunkijulisteen. Tai ei kohteen tarvitse olla kaupunki… Arvonnan voittaja saa tilata täältä

Itselleen haluamastaan paikasta karttajulisteen ja sitten itse hommata siihen kehykset, mikäli haluaa.
Käykääpä katsomassa erilaisia vaihtoehtoja. Tuolta voi tilata julisteita eri kokoisina. Klikkaa auki kuvia, niin näet erilaisia sisustusratkaisuja.
Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen: ”pidätkö enemmän värikkäästä vai mustavalkoisesta sisustuksesta?”
*Arvonta päättyy Naistenpäivänä 8.3. klo 22.* 
Voittaja saa koodin, jonka ilmoittamalla tilauksensa yhteydessä paketti tulee ilmaiseksi postitse kotiin.

Toivon, että otatte runsaasti osaa tähän arvontaan, olisi kiva pitkästä aikaa saada kommentteja. Kiitos!  Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top