Kalateema

Koirien ja kissojen jälkeen seuraa kalakangas. Huomasin pakkaa avatessani, että kangas on enemmänkin verhokankaan tyyppistä, mutta ei se haittaa. Kyllä siitä voi kevyitä tuotteita tehdä.

Nyt on valmiina kalakassi, pussipiilo ja seinäpussukka.

Kassista tuli tosi kevyt, sitä on helppo pitää mukana varakassina. En yleensä koskaan laita kasseihin vuorta ja niin on tämäkin vuoriton, siinä on sisätasku ja ulkopuolella tuollainen järeä hakanen, johon saa avaimet ripustettua ostosreissun ajaksi. Näin niitä ei tarvitse etsiä kassin pohjalta. Tai voi siihen kukkaronkin saada kiinni. Pohjassa on muotolaskokset, joten aika paljon tähän tavaraa mahtuu.

 

Pussipiilo – tai mitä siellä kukakin piilottaa ja säilyttää…

Aikoinaan tein paljonkin seinäpussukoita, mutta en pitkään aikaan. Nyt välähti mieleen, kun pohdiskelin erilaisia vaihtoehtoja näistä ihanista kankaistani. Tästä tuli ehkä vähän liian syvä, mutta niinpä sinne mahtuu pitkiä juttuja. Niin olisin tahtonut kuvata tämän purjoilla täytettynä, mutta mistä minä purjoa tähän hätään. Kun piti heti päästä kuvaamaan.

Näitä tulen tekemään kyllä pienempinäkin.

Pussukassa on taakse ommeltu vuorin ja päällyskankaan väliin renksu.

Mistähän tuo valtava ompeluinnostus nyt on tullut? Sekin mietityttää, että kuinkahan kauan se aikoo viipyä. Olisi kovin ikävää, jos aloittaisi montaa projektia ja sitten innostus lopahtaisi. Mutta nyt paahdetaan täysillä.

Lupasin yhdelle asiakkaalle aivan uskomattoman asian. Vanhempi herrasmies pahoitteli, ettei paikkakunnalta saa ison miehen shortseja. Korjasin hänen vanhat ja sitten…. LUPASIN TEHDÄ hänelle uudet shortsit. Hinta, jolla lupasin ne tehdä, on kuulemma pienempi kuin kaupassa. Auts!
Nyt minulla on jo kaavat tehtynä, tänään etsin vielä kangasta ja olen kyllä ylpeä itsestäni, jos voin papan toiveen toteuttaa. Pitäkää peukkuja.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top