Valkoinen näyteikkuna

Kun somistimme uuden näyteikkunan, tokaisin, että kun kaikesta valkoisesta lumesta on juuri päästy, me laitamme ikkunan valkoiseksi. No nyt on valkoista maassa ja ikkunassa. Väriteemalla on siis somistettu tämäkin näyteikkuna.

Kastemekko on ”lavastettu” prinsessan mekoksi. Häthätää prinsessalle virkattiin myös kruunu. Baby Bornilla on nuken kastemekko ja ylioppilaslakki päässään. Lisättiin vielä aikuisen kokoinen virkattu neulemekko. Kastemekon kanssa sopisivat suloiset vauvan töppöset. Ei, mutta nehän onkin pudonneet – ei niitä tässä kuvassa näykään… Toisaalta tämän kuvan ottamisen jälkeen lisäsin ikkunaan vielä musta-valkoisen keinutuolin peitteen.  Lisäksi kuvassa on vähän ruskeamusta-kankaita.

Kuvat ovat huonoja. Ikkunan läpi kuvaaminen ei ainakaan minulta onnistu, vaikka yrittäisin miten.

Kylläpä aika kuluu nopeasti! Kohta on jo huhtikuukin mennyt ja tällä viikolla vietämme  vappua… Kesä lähestyy ”uhkaavasti” ja Pellavasydämen pitäisi olla valmis turistien saapumiseen. Jotain valmistuotteita – matkamuistojakin – pitäisi olla tarjolla. Meidän aikamme menee korjausompeluun, enkä moiti ollenkaan.

Huomisessa lehdessä on taas mainos korjausompelusta ja lehti jaetaan myös mökkiläisille, joten uskon, että saamme uusiakin asiakkaita.

Mutta nyt minun pitää käyttää vapaapäiväni hyödyllisesti, on pakko saada tänään kirjanpito tehdyksi. Veroilmoitus on kyllä jo jätetty, mutta tämän vuoden myynnit pitäisi saada kirjattua ja alvit laskettua.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top