Puuvillasukat

Kyllä voi neulotut sukat suloiset olla! Nämä puuvillaiset, joista jo aiemmin kerroin, ovat nyt valmistuneet. Sukkapari painaa 62 grammaa ja kerässä on 100g, joten saan vielä toiset pienet sukat. Niistä ei kyllä tule yhtä kauniit, kun jäljelle jäi vain yksiväristä lankaa. Tässähän on sellainen kerä, että sukan vaihtumiskohdassa on merkkilanka. En kuitenkaan halunnut tehdä sitä kaikkea, vaan jätin loput langat pikkusukkiin. Lankatiedot olen aiemmin postannut, täällä. Tässäpä siis herkkähipiäiselle mainio sukkalanka, tässä ei ole yhtään villaa. Ihana kesäinen ”pumpulisukka”.

Vähän huonosti istutin sukan tuohon jalkaan – kantapää ei oikein osunut kohdalleen. Sukan koko on 39/40.

Tässä kaikki värit:

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top