Uusia kankaita

Pakko päästä heti näyttämään teille, mitä ihanuuksia postipoika tänään toi! Kankaita, joista valmistan tuotteita myyntiin. Vaikka ostinkin vain pienimmän mahdollisen pakan jokaista, kyllä näistä riittää sullekin, jos välttämättä haluat näistä jotain itsellesi valmistaa.

Tämä porokangas (korjaus myöhemmin: HIRVIKANGAS) sopii paitsi kasseihin ja kukkaroihin, myös pefletiksi tai vaikkapa mökin verhoksi. Tyynykin olisi kiva. Entäs saunamyssy?

Koiran ystävälle olisi tarjolla eri rotuja kauniisti rivissä istumassa. Varma nakki niille, joilla joku näistä roduista löytyy… Kassit ja kukkarot nyt ainakin tulee mieleen.

Mereen liittyvää täytyy merikaupungissa aina olla tarjolla – vakkei tämä sinivalkoista olekaan. Valitsin tämän kankaan siitä syystä, että nuo kuviot ovat kaukana toisistaan, joten tästä saa hyvin tehtyä kukkaron, jossa on yksi kala. Kalamies haluaa tietysti tästä kankaasta tehdyn eväskassin!

Ja tottakai myös kissaihmisille…

Nämä kaksi pakkaa batiikkia oli kyllä ihan impulssiostos. Harjoittelija Veera oli tästä aivan ihastuksissaan ja kuulemma olisi iloinen tällaisesta kesämekosta. Niitä siis…

Tämä tyylikäs kangas sopii sekä pöytäliinaksi että laudeliinaksi, joskin hinta saattaa määrittää ennemminkin kaitaliinaksi. Mutta kelpaa varmasti nuorempaakin kotiin, jossa on musta-valkoinen sisustus. Ja meillekin sopisi oikein mainiosti.

Aijai, kun pääsisi suunnittelemaan näistä uusia tuotteita. Mutta ensin täytyy tehdä keskeneräiset työt.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top