Minion Kätyrit Stuart

Tässäpä toinen Minion-piponi. Tämä yksisilmäinen heppu lienee nimeltään Stuart. Ensimmäinen virkkaamani pipo oli mieleinen 3-vuotta täyttävälle pikkupojalle. Tottakai isoveljen pitää myös saada omansa. Ja ukkihan toteuttaa lapsenlapsen toiveen ja minä tietysti ukin toiveen.

Tässä unohdin mustan raidan tehdä virkatessa, joten lisäsin sen jälkeenpäin. Saattaa näyttää jopa aidommalta näin erillisenä. Hyvältä näytti pipomalli lapsen päässä. Takaa muotoiltu reuna, korvaläpät ja nauhat on pienen lapsen käytettävyyden kannalta hyvä valinta. Lue lisätietoja aiemmasta postauksesta. Täältä.

 

Muistutan vielä lukijalle, joka ei ole aiempaa postaustani aiheesta lukenut, että nämä Minionit on tekijänoikeussuojattuja. Pipojakaan ei saa myydä, enkä minäkään siis näitä myyntiin valmista. 
Tämä on lahja ystävän lapsenlapselle.
Putiikissa on myös mallipipo, siitä saavat asiakkaat ottaa inspiraatiota, sillä oman perheen käyttöön saa vastaavia tuotteita valmistaa.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top