Ja vielä yksi huivi…

Enpä usko, että tämä on edes viimeinen. Näitä ”ainaoikein”-huiveja on kiva tehdä, voi jutustella tai katsella telkkaria samalla. Lankana Alize Angora Gold Simli, 70 % akryyliä, 10 % Mohairia, 10 % Villaa ja 5 % Metallia.

Langalle suositellaan puikkoja 3-6, minä neulon kutosen pyöröpuikoilla. Tällä kertaa valitsin KnitPicksin puikot. Ne on mukavat, ehkä poikkeuksellisen terävät päät. Terävät silleen, että on helppo noukkia ohutkin lanka, millään lailla ei kuitenkaan pistele sormiin.

Minulle on kerrottu tällainen sanonta: ” Vuosi vanhan vanhentaa ja kaksi lapsen kasvattaa.” Omalle kohdalleni on nyt sattunut SE VUOSI. Erityisesti huomasin sen näitä kuvia katsellessani. Olisi siis viisaanpaa esitellä huivi näin – ilman naamaa:

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top