Kumpa olisi sovituskoppi

Joka kerta, kun olen putiikin muuttanut uuteen paikkaan, olen haaveillut sovituskopista – koppi ei kyllä sanana ole erityisen houkutteleva. Olisi kiva ohjata asiakas verhon taakse nurkkaukseen, jossa olisi peili ja jakkara. Sellainen naisellisen kaunis ja hyvältä tuoksuva… Eau de colognea pullossa, 4711, tiedättehän.

Joka kerta, kun olen putiikin saanut muutettua, olen todennut haaveen mahdottomaksi toteuttaa. Tila loppuu kesken. Tällä hetkellä esim. tunikat voi käydä sujauttamassa ylleen eteisessä olevassa  vessassa, joka kylläkin on meillä varastokäytössä. Korjausompeluun tulevat asiakkaat ohjaan toimistooni, mikä on yleensä kaaoksen vallassa.

Valaistus on myös yksi heikko kohta sovittamisessa. Samoin riittävän iso peili. Poiketessani muissa asioissa Jyskissä, näin siellä peilin, joka soveltuu juuri putiikkiin. Riittävän iso ja liikuteltava. Tätä ei kiinnitetä seinään, joten sen voi vaikka ottaa mukaan, jos vaikka markkinoille lähtisi.

Näitä peilejä oli erilaisilla kehyksillä ja olivat tarjouksessa, muistaakseni viidenkympin hujakoilla.

Toki tämä sopisi meille kotiinkin, mutta siellä on jo liukukaapin ovet peilistä ja toisaalla iso peili seinässä.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top