Neuleet näytillä

Joskus sitä sokeutuu omille jutuilleen. Näin käy esim. sisustuksessa: sehän on tiedetty, että talon valmistumisvaiheessa keskeneräisiksi jääneet listoitukset saattavat puuttua vuosia. Silmä tottuu.

Puodin somistus vaatisi myös aika ajoin täydellisen muuttamisen. Minullakin on paljon vakioasiakkaita, joita voisin piristää uudistamalla ilmettä. Muutama päivä sitten havahduin, että ikkunassa on ollut samat neuleet jo toista vuotta. Näin on päässyt somistus jämähtämään, vaikka juuri tuota ikkunaa katson aina, kun tiskin takana istun.

Siispä heti tuumasta toimeen. Kummasti keveni ilme ja aurinkokin pääsee pilkistämään sisälle – olkoonkin, että se paistaa suoraan silmiini….

Nämä neuleet on saatu Tekstiiliteollisuuden lankatukusta, josta minulle tulee osa langoista. Nämä ovat mallineuleita ja minulla lainassa – eivät siis myynnissä. Kauniita keväisiä neuleita, joihin löytyy langat ja ohjeet.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top