Taas yksi projekti valmis

Näytinkin tämän peiton jo vähän keskeneräisenä. Mutten malta olla vieläkin kuvaamatta sitä. Novitan Naava-langasta koukulla numero 5,0 mm virkattu sik-sak-peitto. Lankaa kului 9 kerää, eli 3 kerää kutakin kolmea väriä. Yhteensä peitolla on painoa hiukan vaille 900 g. Näillä langoilla peiton kooksi tuli 80 x reilu 140 cm.

Niin hienosti kun peitto tuohon meidän sohvalle kävisikin ja vaikka se miten ihanasti jalkoja lämmittikin jo tekovaiheessa, niin tämä peitto lähtee maailmalle. Kyseessä on tilaustyö. Vauvan peitto pinnasänkyyn.

Ihan viime tingassa tuli mieleeni työn nimikointi. En halunnut tähän laittaa ”hand made” -nappia tai varsinkaan pientä metallista sydäntä ”made with love” irtoamisriskin vuoksi.

Olen teettänyt paitsi saumaan ommeltavia Pellavasydän-etikettejä, myös näitä nauhanpätkiä.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top