Jääkarhu-huopikkaat

Käykö sulle koskaan niin, että innostut valtavasti jostain uudesta, opiskelusta tai harrastuksesta, mutta kun se oikeasti alkaa, et enää jaksakaan/viitsikään? Mulle käy – useinkin.

Odotan kansalaisopiston uutta luetteloa innolla ja heti ympyröin sieltä käden taidot -osiosta mielenkiintoiset. Joskus niitä ei ole yhtään, tänä keväänä vaikka kuinka paljon. Ilmoittauduin kuudelle eri kurssille. Noh, kahdesta on jo tullut tieto, ettei ilmoittautuneita ollut tarpeeksi. Ensimmäinen toteutunut on jääkarhu-huopikkaat. Tällainen kurssi.

Sitten kun se ensimmäinen lähteminen on edessä, olenkin että ”plääh, mä mihinkään jaksa…”. Yleensä aina on kuitenkin hauskaa oppia uutta ja ryhmissä on kivoja, uusia ihmisiä. Tässä kohtaa kävi kylläkin niin, että vähän petyin aiheeseen. Luulin, että tehdään ulkokäyttöön sopivat huopikkaat, joissa olisi kumipohja. No, eipä sellaista kyllä missään luvattukaan. Ja toki suutarilla voi sellaiset pohjat teettää.

Toinen pienoinen pettymys oli se, että muistin yht’äkkiä, että viimeksi juuri totesin märkähuovutuksen olevan mulle liian fyysistä hommaa. Ja nyt se olisi sitä taas ja kuulemma vähän vielä rankempaa.

Tässäpä pari kuvaa aiempien kurssien saavutuksista.

Hoksasinpa sitten, että koska tämä opiskelu kuuluu mun työhön, minähän pyydän avustajaa itselleni. Saattaa olla, etten sitä saa, kun on kyseessä sunnuntaipäivä, mutta vielä olen toivomassa sitä. Avustajan tarvitsen myös tavaroiden kantamiseen. Tälle kurssille sitä onkin aika paljon, muovivadista ja saippuasta lähtien.

Tässä välissä kirjoitus oli hetken tauolla ja nyt voin ilokseni kertoa, että SAIN AVUSTAJAN. Minullahän käy Pellavasydämessä monta eri avustajaa – koskaan en tiedä, kuka minäkin päivänä tulee, eivätkä avustajatkaan tiedä, mihin paikkaan menevät. Nyt kuitenkin avustajilta kysyttiin, että kuka SUOSTUISI lähtemään sunnuntaina mulle avuksi. Ja yksi vakkareistani lähtee, kiitos R. Kerääppä voimia, sillä tuo homma on oikeasti aika raskasta… näet sitten!

Ensimmäisessä info-tilaisuudessa minulle selvisi, miksi on kyseessä Jääkarhu-huopikkaat. Sana tule materiaalista. Tässä linkki materiaalitietoihin. Huopikkaat on tavallaan ihan tavalliset, mutta malli, jota käytämme on Felt Faction Ky:n Elina Saaren.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top