Tilaustyönä villatakki

Jouluksi neuloin asiakkaalle keltaisen nutun. Harmikseni en muistanut sitä kuvata lainkaan, miten ihmeessä niin pääsikin käymään? Samainen rouva tilasi nyt isommalle pojalle neulepuseron. Minä vaan hätiköin ja unohdin, että sen piti olla pusero. Neuloin sitten villatakin.

Langaksi valikoin TeeTeen Tundra-langan, joka on kylläkin sukkalanka, mutta käy aivan hyvin muuhunkin tarkoitukseen. Pojan väritoiveen mukaisesti valitsin punaisen langan. Tundra on aivan kertakaikkisen miellyttävä neulottava, pehmeä ja kierteeltään hyvä.

Kun kävi ilmi, että olin tehnyt vääränlaisen neuleen, mietin, että vaihdanko nappien paikalle vetoketjun, mutta päätin sitten kuitenkin tehdä kokonaan uuden. Onhan siinä kova työ, mutta asiakkaan tyytyväisyys on kuitenkin pääasia.

Nyt minulla on siis myynnissä 128/134 kokoinen kirkkaan punainen villatakki. Hinta 70 euroa.

Pellavasydämen Mervi
ps. Neuvolakoti-blogiin on tullut uusi kertomus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top